Een mobiele cocktailbar huren voor uw evenement doet u bij een mixologist. Voor een snelle offerte met laagste prijsgarantie kunt u een e-mail sturen naar bar@casanumber7.be. Een mobiele cocktailbar huren is een trendy verschijning op allerlei evenementen in België. Voor sfeerimpressies verwijzen wij u naar het tabblad ‘foto’s’. Wilt u informatie aanvragen over een mobiele cocktailbar huren kunt u het beste klikken op het tabblad ‘mobiele cocktailbar huren’. Daar geven wij een duidelijke uitleg over wie wij zijn en wat wij precies doen. Een mobiele cocktailbar huren kunnen wij verzorgen geheel naar uw wensen. Wij overtuigen u graag van het feit dat wij in staat zijn om professioneel en stijlvol aangekleed uw evenement te verzorgen.

Foto's

Wij hebben goede ervaringen van onze klanten met het verhuren van de mobiele gin-tonic bar en cocktailbar. Hieronder enkele voorbeelden waarbij we altijd keuze bieden uit meerdere gin&tonic’s en/of cocktails. Uiteraard geserveerd in een ballonglas of cocktailglas met veel ijs en botanicals indien nodig.

Mobiele cocktailbar huren

Mobiele cocktailbar huren 

 

mobiele cocktailbar huren

Mobiele cocktailbar huren 

 

mobiele cocktailbar huren

 

Welke cocktails

Bij een mobiele cocktailbar huren hoort het samenstellen van de cocktailkaart. De highballs die onze mixologists bereiden worden gemaakt met ambachtelijke spirits. Voor u en uw gasten wordt een smakelijke show gemaakt van de bereidingen achter de cocktailbar. Hieronder geven we slechts enkele voorbeelden van enkele cocktails die wij vaak mogen bereiden voor onze gasten.

 

Moscow Mule

Een cocktail met vodka, munt, ginger beer en limoensap.

American Mule

Een cocktail met moonshine, ginger beer en limoensap.

Cherry coke

Bij een mobiele cocktailbar huren kunt u rekenen op speciale signature cocktails. Dit is een cocktail met American whiskey, kersen en cola.

Candy Apple

Cocktail gemaakt met verschillende soorten moonshine en ginger ale.

Blue Mule

Aanrader bij een mobiele cocktailbar huren met blauwe gloed: moonshine, ginger beer en limoensap.

Gin-Tonic

Uw favoriete cocktail voor een breed publiek.

Limoncello highball

Cocktail gemaakt met echte, ambachtelijke limoncello en tonic.

Cuba Libre

Heel bekende cocktail met rum, cola en limoensap.

Dark and Stormy

Cocktail met donkere rum, ginger beer en limoensap.

Tequila Highball

Een cocktail op basis van tequila en soda.

 

Negroni

Bij een mobiele cocktailbar huren hoort zeker de cocktail gebaseerd op de Americano. Campari, rode vermouth en in plaats van soda: gin.

Mojito

Bekende cocktail met rum, siroop, limoensap, soda en munt.

Mobiele cocktailbar huren

Het aanbod mobiele cocktailbar huren

Mobiele cocktailbar huren:

Een mobiele cocktailbar huren in België voor een bedrijfsevenement of feest is mogelijk met onze mixologists (bartenders). Het is ook mogelijk om (provincie Antwerpen) een mobiele houten bar te huren zonder personeel inclusief glazen, botanicals, gin en tonics, vermouth, koelkast, etcetera. Onze mixologists hebben een opleiding gekregen van Diageo en we importeren en verdelen onder andere wodka, moonshine, vermouth, whisky, rum, gin en tonics. Daarom durven wij te werken met de laagste prijsgarantie, doch werken wij met super premium gins. Dit aanbod kunnen we dus enkel doen vanwege onze samenwerking tussen verschillende partijen op basis van gemeenschappelijke passie. Deze passie is werken met smaakvolle spirits met een verhaal. Kwaliteit is een keuze! Dat proeven de gasten en dit draagt bij aan een opbloeiende sfeer tijdens al onze evenementen. Het mooie van een cocktailbar is dat mensen tijdens het wachten in de rij en erna openlijke gesprekken met elkaar aangaan over de smaken en gemakkelijker met elkaar in contact komen. Dit is een enorme toegevoegde waarde welke niet onderschat mag worden op elk evenement waaraan aandacht wordt geschonken. Tot zover enige informatie over wie wij zijn en wat wij doen.

Wij verhuren de mobiele cocktailbar enkel voor minimaal 3 uur. Indien u besluit een mobiele cocktailbar in te zetten kunt u er vanuit gaan dat uw gasten tijdens en achteraf enthousiast zijn en losser praten over het ‘onderwerp van de gelegenheid’ tijdens het evenement. Het voordeel is dat de gasten enthousiast worden gemaakt en ook met gasten buiten hun ‘kring’ een gesprek aan gaan. Daarnaast geven onze producten vanwege de hoge kwaliteit en het showelement een blijvende herinnering met positieve associatie. Onze mixologists vermaken de gasten vriendelijk en goed gekleed met veel entertainment.

Offerte aanvragen

Indien u interesse heeft in een op maat gemaakte offerte graag de antwoorden op onderstaande vragen te e-mailen naar bar@casanumber7.be. U bent niet verplicht alle antwoorden in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook altijd bereiken op 014-411278.

  1. Wilt u een omschrijving geven van het evenement?
  2. Hoeveel personen verwacht u op het evenement? 
  3. Wenst u te werken met onze mixologists (bartenders) en welk aantal?
  4. Is er een datum bekend?
  5. Hoeveel uur wilt u de mobiele cocktailbar inzetten en kunt u een begin en eindtijd aangeven? Vaak worden wij ingezet voor een 3tal uren.
  6. Heeft u telefoon- en adresgegevens en eventueel een BTW-nummer voor de offerte?

Onze klanten kennen ons via de winkel, mond-tot-mond reclame, events of vinden ons via internet. Indien u wenst kunt u voor de mobiele cocktailbar huren op locatie een e-mail sturen naar bar(apestaart)casanumber7.be!