Nieuwsbrief november 2017

 

Beter doen!

Niet alleen moeten we onszelf nog beter verwennen, ook ons aanbod kan en moet beter. Waarom? Dan kunnen we jullie en ons beter verwennen. Het mes snijdt aan 2 kanten is het gezegde, want laten we wel wezen een speciaalzaak als Casa N°7 is gebaseerd op passie, kennis en ervaring. Vand aar dat we niet stil hebben gezeten sinds de laatste nieuwsbrief en de achterste 100m² opnieuw hebben ingericht om jullie in de toekomst nog beter te voorzien van kwaliteit.

Ondertussen zijn we druk bezig aan de achterkant om de artikelen in de webshop te zetten, dus mochten hierover vragen zijn contacteer ons gerust.

Vergeet niet de tastingdata in uw agenda’s te noteren en in te schrijven digitaal of via de winkel: ook daar zijn we stiekem allemaal voor ons zelf om het beste van het beste te proeven! Per toeval is dat nog gezellig is ook.

Tot morgen!

Rika, Peter en het team

View this email in your browser

Kwaliteit is `n keuze

Met deze nieuwsbrief willen wij u graag inspireren. Vergeet niet alle leuke data in uw agenda te noteren!


 

Armagnac
 

We hebben uit een bijzondere prive collectie enkel zeldzame armagnacs van Samalens opgekocht. Armagnac is wordt over het algemeen 1 keer gedistilleerd en onder andere de invloed van terroir en druifsoorten zijn meer aanwezig. Naast de armagnac vinden spirits als calvados, grappa, cognac, vodka en tequila ook steeds meer de weg naar de liefhebbers.

Het huis Samelens bestaat sinds 1882 en die ervaring proeft men terug in de fles. Hieronder enkele jaren welke beschikbaar zijn:

1974: een jaar met voldoende productie om een goede prijs/kwaliteit verhouding aan te kunnen bieden met grote volwassenenheid van de armagnacs en veel invloed van druif en hout

1984: hevige vorst dit jaar en daardoor zeldzaam, tevens dankzij de vorst veel gesuikerd fruit en rancio (specifieke smaak met noten)

1982: een mooi geboortejaar

1998: ideaal om als kado te geven als u het in 2018 al 20 jaar uithoudt met uw vrouw

 

 

Adventskalender met Rum
 

Geef de ‘24 Days of Rum‘ advent kalenders dit jaar niet aan de kinderen. Met de rum advent kalender van dit jaar kunnen er flessen tot over de honderd Euro geproefd worden.  Met het in de rum adventskalender bijgesloten nosing glas kan je op ontdekking gaan van de Caribische eilanden tot in Zuid-Amerika. Meld je aan op de speciaal ingerichte website en volg de rumtasting op de voet.

Dit jaar gaan we op reis met de rum voor 74,95. De whisky advent kalender a 59,95 Euro wordt ook nog in beperkte oplage verwacht.


 

 

Bladnoch Talia 25 jaar

De Bladnoch Talia 25 jaar is de oudste versie ter ere van het 200-jarige bestaan van de Schotse distilleerderij uit de Lowlands. Na de overname in 2015 door de Schotse entrepreneur David Prior werd de master distiller Ian MacMillan aangesteld. Hij heeft zijn sporen verdiend bij onder andere Glengoyne en Bunnahabhain. De whisky is een typische Lowlands whisky (zacht) met een typisch karakter. Hierdoor heeft de whisky maar liefst 2 medailles gewonnen op de San Francisco World Spirits Competition 2017.

De 25 jarige Bladnoch whisky heeft een rijping ondergaan op portpijpen. Deze vaten hebben ervoor gezorgd dat de whisky een donker roze en gouden kleur heeft met een oranje toets.

In de neus proeven wij leer, hout, aromatisch rood fruit als rode bessen en cranberries. De whisky is licht notig met toetsen van citrus, gerst en zoete eik. Hier te koop.

 

Whisky: That Boutique Y

Masterclass by brand ambassador Dave Worthington. Dave is niet alleen bekend om zijn baard, hij is ook bekend van zijn blog samen met zijn dochter: Whisky Discovery. De onfafhankelijke bottelaar That Boutique Y brengt keer op keer waanzinnige whisky’s op de markt. De ambassador komt deze avond enkele mooie whisky’s met ons proeven en uitleg geven bij de stripachtige etiketten. Vergeet niet uw notitieblok mee te brengen indien u aan uw smaakervaring wilt werken. Slechts 20 plaatsen beschikbaar deze avond.

1. Macduff 18 Y – 48,60%
2. Bruichladdich 15 Y – 52,20%
3. Williamson 6 Y Peated – 50,20%
4. Millstone 6 Y Y – 48,9%
5. Glenlossie 17 Y – 48,40%
6. Invergordon 42Y – 48,00%

Het is bekend dat de onafhankelijke bottelaar al meerdere gouden medailles heeft gewonnen, proeft u ook van de nieuwe kanshebbers in zeer beperkte oplage?

Vrijdag 17 november 20u00.

Reserveren kan via de webshop, winkel of e-mail info(apestaart)casanumber7.be. Prijs 40 €.

 

World’s End Rum

De veel bekroonde World’s End Rum heeft in Berlijn opnieuw een gouden medaille weten te bemachtigen. Interesse om de 3 verschillende smaken te ontdekken? Kom dan zaterdagmiddag 25 november bij ons langs in de winkel, of koop een van de 3 soorten rum online hier.

 

 

Golden Box

De Nationale Loterij is in volle voorbereiding van de eindejaarsperiode. Het ideale geschenk voor onder de kerstboom? Het nieuwe krasspel “Golden Box”! Deze pochette bevat 7 Golden tickets met eenzelfde spelmechanisme voor elk krasbiljet: u krast de speelzone. Ontdekt u daar 3 identieke bedragen, dan wint u één maal dit bedrag. Deze is enkel te koop bij speciale verkooppunten als Casa N°7. Minimumwinst per box is 5 €.

 

Wijn & Wild

Een verrassende smaakvol aperitief van hoge klasse: een cava met houtrijping! Eenmaal in het glas merkt u het lichte kleurtje op en begrijpt u direct waarom dit het aperitief is bij AirRepublic en PureC. Lekker als aperitief en te bestellen in de webshop.

 

Geurlampen

De collectie geurlampen en olieën voor Asleigh&Burwood zijn samen met de kaarsen van WoodWick aangevuld met mooie, nieuwe modellen. Kom snel ruiken en laat je verrassen door de heerlijke geuren!


Agenda tastings 2e deel 2017

– Vrijdag 17 november 20-22 uur – 40€
  Scotch Whisky tasting ‘That Boutique Y’

1. Macduff 18 Y – 48,60%
2. Bruichladdich 15 Y – 52,20%
3. Williamson 6 Y Peated – 50,20%
4. Auchroisk 20 Y – 47,90%
5. Glenlossie 17 Y – 48,40%
6. Invergordon 42Y – 48,00%

– Zaterdag 25 november 14 – 17 uur – gratis
  Winkeldegustatie van het bekroonde Worlds End Rum merk

– Zaterdag 16 december 13 – 18 uur – gratis
  Winkeldegustatie vanwege de feestdagen

– Zaterdag 23 december 13 – 18 uur – gratis
  Winkeldegustatie vanwege de feestdagen

Interesse? Reserveer uw plaats tijdig in de winkel, in de webshop of via info@casanumber7.be

Volg ons via de sociale media hieronder om niets te missen, desondanks vermelden wij natuurlijk alle evenementen gewoon op Facebook:

Instagram
Instagram

Facebook
Facebook

Twitter
Twitter

Website
Website

Email
Email

Deel onze inspiraties met andere liefhebbers via onderstaande sociale media:

Share

+1

Tweet

Forward

ShareCopyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

 

De waardering van casanumber7.be bij Trustprofile Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 306 reviews.