Gin Turnhout

dagbladhandel-krantenwinkel-turnhout

Gin in Turnhout is nog steeds in! Sinds jaar en dag helpen wij onze gasten met alle plezier in de zoektocht naar hun favoriete gin en tonic. Deze zoektocht blijft voor de liefhebber altijd een groot avontuur. Daarom zorgen wij continue voor een groot en vernieuwend assortiment gezien de voortdurende ontwikkeling in de wereld van gin en tonic. Natuurlijk hopen we allemaal dat ons volgende glas gin-tonic de vorige overtreft! Om ons allen hierbij te helpen hebben wij regelmatig gin en tonic tastings en veel, verschillende flessen openstaan om te proeven. Gin en tonic tastings bij ons in Turnhout zijn een reis langs 8 verschillende smaken en aroma’s in een gezellige setting. Van kruidig, tot citrus, floraal, exotisch en zoet. Keep Calm Turnhout, it’s Gin – Tonic Time!

gin-tonic-whisky-tasting-turnhout

bordiga-rosa-italiaanse-gin-tonic

Welke gin & tonic verkoopt Casa N°7?

In de winkel hebben wij altijd de meest bekende gin en tonics standaard op voorraad. Ons assortiment veranderd zodat we altijd onze klanten kunnen verrassen met de laatste nieuwigheden. Verder houden wij de markt nauwlettend in de gaten voor de allernieuwste gin’s en bestellen wij op verzoek bepaalde gin’s. Standaard in ons assortiment vindt u onder andere: Hendrick’s, Caorunn, Monkey 47, Gin Mare, Mombasa Club gin, Bobby’s, Citadelle gin, Citadelle Gin Reserve, Giniu Gin, Roby Martons Gin, Alverna Gin, Sharish Gin, Sharish Blue Gin, Blind Tiger Gin, Colombian Dictator, Elephant gin, Blue gin, Geranium gin, Forest Gin, Black gin, Copperhead gin, Meyer’s gin, Whitley Neill gin,  The Botanist, Botanic Gin, Daffy’s Gin, Vibe Gin en de verschillende soorten Spring Gin en Buss 509 Gin. 

 

 

 

 

 

Voor bij de gin bieden wij een ook een breed en gevarieerd aanbod van tonics aan. Niet enkel de grote namen, maar ook continue onbekenden tonics in kleine oplage. Uiteraard volgen wij ook de nieuwste uitgave op het gebied van boeken, maar ook botanicals en allerlei accessoires als jiggers, ballonglazen, etcetera.

giniu-gin-tonic-turnhout

Kan ik mij inschrijven voor een gin & tonic tasting?

Tijdens de tastings proeven we samen 8 gins puur en met verschillende tonics. Tot slot serveren wij jullie favoriete gin&tonic naar keuze in een echt ballon glas. Dit alles vindt plaats in de gezellige setting van de espressobar met uitzicht op de sigaren in de walk-in humidor. Aan het einde van de avond krijgt iedereen 5% extra korting bij aankoop van gin&tonic.

Elke gintasting wisselen we de gins zodat u kunt proeven wat wij verkopen. De gin&tonics van de volgende editie worden bekend gemaakt op Facebook. Geheel onderaan de pagina kunt u klikken op het logo om ons te volgen. We sluiten een tasting altijd af met uw perfect serve naar keuze. Let op! U drinkt deze avond een equivalent van 3 gintonics en er zijn steeds slechts 30 plaatsen beschikbaar, reserveren is noodzakelijk. 

gin tasting turnhout