Proevertjeswandeling in Turnhout

De Proevertjeswandeling is een culinaire wandelroute door het historische centrum van Turnhout. Ook wij van Casa N°7 doen graag mee en bieden u een proeverij aan. Tevens bieden wij 5% korting aan op luxe artikelen als whisky, rum, wijnen, geurlampen en -kaarsen tijdens u bezoek op vermelding hiervan. Tijdens deze wandeling krijgen de deelnemers de kans om te proeven van lokale specialiteiten en te genieten van de prachtige architectuur van de stad. Hieronder vindt u meer informatie over de Proevertjeswandeling, hoe deze werkt en waarom het een geweldige ervaring is voor iedereen die van lekker eten en wandelen houdt.

Wat is de Proevertjeswandeling?

De Proevertjeswandeling is een culinaire wandelroute door het historische centrum van Turnhout. Tijdens de wandeling bezoeken de deelnemers verschillende lokale restaurants, cafés en winkels waar ze kunnen genieten van lokale specialiteiten en lekkernijen. De wandeling is ongeveer 4 kilometer lang en duurt ongeveer 2,5 uur.

Hoe werkt de Proevertjeswandeling?

De Proevertjeswandeling begint bij de dienst toerisme van de stad Turnhout, waar de deelnemers een kaart en een stempelkaart krijgen. Op de kaart staan de verschillende locaties waar de deelnemers kunnen genieten van lokale specialiteiten en lekkernijen. Bij elk van deze locaties krijgen de deelnemers een stempel op hun stempelkaart. Als de deelnemers alle stempels hebben verzameld, kunnen ze hun stempelkaart inruilen voor een leuk aandenken aan de wandeling.

Tijdens de wandeling hebben de deelnemers de kans om te genieten van lokale specialiteiten zoals het bekende Kempische gerecht ‘stoofvlees met friet’, chocolade van de lokale chocolatier of een frisse pint bij een van de vele cafés. De deelnemende locaties zijn zorgvuldig geselecteerd om een diversiteit aan smaken en ervaringen te bieden.

Waarom is de Proevertjeswandeling een geweldige ervaring?

Er zijn verschillende redenen waarom de Proevertjeswandeling een geweldige ervaring is:

1) Ontdek de lokale keuken
Tijdens de Proevertjeswandeling hebben de deelnemers de kans om te genieten van lokale specialiteiten en lekkernijen. Dit biedt een unieke kans om de lokale keuken te ontdekken en te proeven wat Turnhout te bieden heeft.

2) Combineer eten en wandelen
De Proevertjeswandeling combineert twee geweldige activiteiten: lekker eten en wandelen. Door de wandeling door het historische centrum van Turnhout te maken, kunnen de deelnemers genieten van de prachtige architectuur van de stad en tegelijkertijd hun smaakpapillen verwennen.

3) Leer meer over de geschiedenis van Turnhout
De Proevertjeswandeling voert de deelnemers langs verschillende historische locaties in Turnhout. Dit biedt een unieke kans om meer te leren over de geschiedenis van de stad terwijl u geniet van heerlijk eten.

4) Ondersteun lokale ondernemers
Door deel te nemen aan de Proevertjeswandeling, ondersteunt u de ondernemers in Turnhout.

De waardering van casanumber7.be bij Trustprofile Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 287 reviews.